⭐⭐⭐⭐⭐  Har fået 4.9/5 av 102 glade kunder 

Genbrugelig husholdningsfilm af bivoks 

Fra €6.54 hver

Hold frugt, grøntsager og ost friskere med vores miljøvenlige husholdningsfilm af bivoks. En lille forandring kan gøre en stor forandring mod at leve holdbart og reducere brug af engangsplastik.

 Holder mad friskere i længere tid og reducerer madspild

Spar penge da du ikke længere behøver købe engangsplastik

Let at bruge. Bare pak det ind, vask det og brug det igen og igen!

Hjælper dig med at leve holdbart og hjælper planeten da husholdningsfilm er 100% naturligt, biologisk nedbrydeligt og kan komposteres. 

Multifunktionelt inkluderer indpakning af friske varer, bagværk, rester i skåle, dække flasker, indpakning til sandwicher eller løse snacks.

"Sådan en stor variation af størrelse med alle disse fantastiske film. Elsker at pakke mine salater, brød og skårne grøntsager og frugter. Selvfølgelig er den ekstra bonus, at mit plaktisspild bliver reduceret og at jeg gør mit for miljøet."

Nathalie Middleton 

As Featured In

Hvordan husholdningsfilm af bivoks fungerer.

Pak det ind. Vask det. Genbrug det

Pak det ind.

Pres forsigtigt indpakningen med varmen fra dine hælder for at holde det forsegler over friske grøntsager, bagværk eller skåle.

Vask det.

Vask i koldt vand med med mild rengøringsmiddel med en svamp eller klud og lad det tørre. 

Genbrug det.

Brug det igen og igen og igen! Millbee husholdningsfilm af bivoks kan bruges i op til et år eller længere hvis det bliver taget ordentligt hånd om.


Miljøvenligt alternativ til plastikfilm 

Naturlige og organiske ingredienser 

for at beskytte din mad 


Millbees husholdningsfilm af bivoks er lavet af GOTS-certificeret organisk bomuld, organisk jojoba-olje, naturligt træresin og bivoks i klasse A. Ingredienserne er 100% naturlige og biologisk nedbrydelige. Vask og genbrug i op til et år. Naturligt antibakterielt for at holde din mad frisk længere og hjælpe med at forhindre mug.  

⭐⭐⭐⭐⭐  Har fået 4.9/5 av 102 glade kunder

Stort udvalg af størrelser!

Sådan en stor variation af størrelse med alle disse fantastiske film. Elsker at pakke mine salater, brød og skarn grøntsager og frugter. Selvfølgelig er den ekstra bonus, at mit plaktisspild bliver reduceret og at jeg gør mit for miljøet.
Dee Mulroe

28/07/2020

⭐⭐⭐⭐⭐

Elsker, elsker, elsker disser!

Klistrende film er djævlens værk og disse smukke genbrugelige husholdningsfilm for mad er en guddommelige opfindelse! Jeg kommer tilbage for flere! Tak.


Siobhan Dillon

28/08/2020

⭐⭐⭐⭐⭐

Anbefaler dem i høj grad

Det er anden gang jeg køber disse fantastiske husholdningsfilm. De er praktiske og lette at rense og hjælper planeten. Vil i høj grad anbefale dem. 


Natalie Middleton

20/06/2020

⭐⭐⭐⭐⭐

PRØV UDEN RISIKO I 90 DAGE


Hvis du ikke elsker dem – sig det til os og så får du en fuld refundering indenfor 90 dage


Vælg din pakke

Hver pakke er skabt for at fjerne plastic fra din mad i et helt år.

Singler & par

(1-2 personer)

4 Pack Multisize Wraps - millbee.com

4 film

Nu €39.15 (9.72 pr. styk)

 Spar 10%Spørgsmål?

Kan jeg virkelig få mine penge tilbage indenfor 90 dage?

Ja, vi vil refundere dig det fulde beløb inden for 90 dage, hvis du ikke er tilfreds med dit køb.


Hvad skal filmene ikke bruges til? 

Undgå rå ukogt kød eller fisk, lang tids frysning (over en måned) og alle steder i nærheden af varme så som dine mikrobølgeovn eller ovn!

Hvordan vasker jeg dem? 

Vask i koldt vand med mildt rengøringsmiddel og lad tørre. Vør forsigtig med at ikke bruge slibende børster og brug i stedet en klud eller svamp.

Hvor længe holder de?

Hvis de bliver behandlet ordentligt, holder Millbee husholdningsfilm af bivoks i optil et år. Husk at holde den væk fra varme og varmt vand. Jo bedre du behandler dem, desto længere holder de!

Hvilke størrelser findes de i?

Små film (17.5 x 20 cm) passende til skårne citroner, frugt og låg på krukker. 

Medium film (25 x 27.5cm) – god til ost, en halv sandwich, vindruer, tomater og bagværk. 

Store film (33 x 35cm) – gode til sandwichs og overblivende pizzastykker, selleri, ost, større skåle eller retter, større meloner, vindruer, grøntsager, bønner og asparges

Ekstra store film (35 x 53cm) – god til at indpakke større brød og skåle


Kan man fryse dem?

Ja, husholdningsfilm af bivoks er super til at fryse wienerbrød og passer til fryseren i op til 1 måned. Vi anbefaler dog ikke at de bruges til at fryse råt ukogt kød eller fisk!

Genbrugelige? Komme de ikke bare til at lugte og blive beskidte? 

Nej! Millbee husholdningsfilm af bivoks kan let vaskes med mildt rengøringsmiddel for at fjerne alle madrester.

Hvad er Millbee husholdningsfilm af bivoks lavet af?

Millbees husholdningsfilm af bivoks er lavet af GOTS-certificeret organisk bomuld, organisk jojoba-olje, naturligt træresin og bivoks i klasse A

Hvad bruges husholdningsfilm af bivoks til?

Husholdningsfilm i bivoks har så mange anvendelsesmuligheder! Du kan dække skåle eller pakke frugt, grøntsager, brød og ost ind. De er også fantastiske til at pakke sandwichs ind og mad til at tage med.

Hvor kommer bivoksen fra?

Den afrikanske bivoks vi burger kommer faktisk fra vild bi-yngel i eller på nationale områder i Kenya og Tanzania og reserver si der bliver en blandet vild flora og fauna. De er primært (90%) traditionelle “træstamme”-bistader (ikke vestlige bistader) håndteret af kooperativer som består af små lokale afrikanske ejere. Vi kræver at de afrikanske dyrkere efterlader mindst 30% af voksen når de høster og at de kun burger traditionelle røgelsesmetoder. Bønderne vil opmuntre til at bi-ynglen forbliver så er forsigtige med at ikke forstyrre dem mere end nødvendigt.

"Sådan en stor variation af størrelse med alle disse fantastiske film. Elsker at pakke mine salater, brød og skårne grøntsager og frugter. Selvfølgelig er den ekstra bonus, at mit plaktisspild bliver reduceret og at jeg gør mit for miljøet"

Nathalie Middleton