⭐⭐⭐⭐⭐ 4.5/5 poeng av 102 Fornøyde Kunder 


Gjenbrukbart matpapir av bivoks


Fra €6,30 per stk. 


Hold frukt, grønnsaker, brød og ost friskt med vårt miljøvennlige bivokspapir. En liten endring som utgjør en stor forskjell når det gjelder å leve bærekraftig og redusere bruken av engangsplast.

Holder maten friskere lenger og reduserer avfall.

Sparer penger fordi du ikke trenger å kjøpe engangsplast lenger.

Enkelt å bruke. Pakk inn i det, vask det, og gjenbruk det igjen og igjen!

Hjelper deg med å leve bærekraftig og hjelper også planeten ettersom bivokspapir er 100% naturlig, biologisk nedbrytbart og kan komposteres

Kan brukes flere ganger til f.eks. til innpakning av ferske råvarer, bakevarer, rester i boller, tildekking av flasker, matpakker eller godterier.

"Så stort utvalg av størrelser på dette fabelaktige bivokspapiret. Jeg elsker å pakke inn salatbollene mine, brød og avskjær av frukt og grønnsaker. Og så er det selvfølgelig en ekstra bonus at jeg reduserer plastavfallet mitt og gjør mitt for miljøet."

Nathalie Middleton 

As Featured In

Hvordan bivokspapir fungerer


Pak det ind. Vask det. Gjenbruk det. 

Pak det ind.

Trykk forsiktig på innpakningen med varmen fra hånden din for å forsegle bivokspapiret over ferske råvarer, bakevarer eller boller.

Vask det.

Vask i kaldt vann med mildt vaskemiddel med en klut eller svamp og la det drypptørke. 

Gjenbruk det.

Gjenbruk igjen og igjen og igjen! Millbee bivokspapir kan gjenbrukes i opptil 1 år eller lenger hvis det blir tatt riktig vare på.


Miljøvennlig alternativ til plastfolie 

Naturlige og økologiske ingredienser for å beskytte maten din

Millbees bivokspapir er laget av GOTS-sertifisert økologisk bomull, økologisk jojobaolje, naturlig treharpiks og grad A bivoks. Ingrediensene er 100% naturlige og biologisk nedbrytbare. Vask og gjenbruk i opptil 1 år. Naturlig antibakterielt for å holde maten friskere lenger, og for å forhindre mugg.  

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.5/5 poeng av 102 Fornøyde Kunder

Stort Utvalg i Storrelser 


Fornøyd med kjøpet mitt. Så stort utvalg av størrelser på dette fabelaktige bivokspapiret. Jeg elsker å pakke inn salatbollene mine, brød og avskjær av frukt og grønnsaker. Og så er det selvfølgelig en ekstra bonus at jeg reduserer plastavfallet mitt og gjør mitt for miljøet.
Dee Mulroe

28/07/2020

⭐⭐⭐⭐⭐

Elsker, Elsker, Elsker Disse


Plastfolie er djevelens verk, og dette vakre gjenbrukbare matpapiret er en guddommelig inngripen! Jeg kommer tilbake etter mer. Takk.Siobhan Dillon

28/08/2020

⭐⭐⭐⭐⭐

Anbefaler dem pa det Sterkeste

Dette er andre gang jeg har kjøpt dette nydelige bivokspapiret. Det er praktisk og enkelt å rengjøre, og hjelper planeten. Vil anbefale dem på det sterkeste.
Natalie Middleton

20/06/2020

⭐⭐⭐⭐⭐

PRØV UTEN RISIKO I 90 DAGER


Pakk inn i dem, vask dem, gjenbruk dem! Hvis du ikke liker dem – gi oss beskjed og vi gir deg full refusjon innen 90 dager

Velg din pakke


Hver pakke er laget for å holde maten din plastfri i ett helt år.

Enslige og Par

(1-2 Personer)

4 Pack Multisize Wraps - millbee.com

4 Ark

1 S, 1 M, 4 L, 1 XL

 €39.15 (9.78 per stk.)

Spar 10%


Spørsmål?

Får jeg virkelig pengene mine tilbake innen 90 dager?

Ja, vi refunderer hele beløpet innen 90 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet.

Hva bør bivokspapir ikke brukes til?

Unngå rått, ukokt kjøtt eller fisk, langvarig oppbevaring i fryseboks (mer enn 1 måned), og ikke i nærheten av varmekilder som mikrobølgeovn eller komfyr!

Hvordan vasker jeg det?

Vask det i kaldt vann med et mildt vaskemiddel og la det drypptørke. Unngå slipende vaskeredskaper og bruk i stedet en klut eller svamp.

Hvor lenge varer det?

Hvis det blir riktig tatt vare på bør Millbee Beeswax matpapir vare opptil 1 år. Husk å holde det borte fra varme og varmt vann! Jo bedre du tar vare på det, jo lenger vil det vare!

Hvilke størrelser kan bivokspapiret fås i?

Hver pakke inneholder ulike antall: 

Lite ark (17,5 x 20 cm) - bra for oppkuttede sitroner, avokado, frukt og for å dekke til toppen på krukker.

Middels stort ark (25 x 27,5cm) - bra for ost, en halv brødskive, mellomstore boller, druer, tomater og bakevarer.

Stort ark (33 x 35cm) - bra for matpakke og matrester, pizzastykker, selleri, ost, større bolle eller tallerken, større melon, druer, grønnsaker, bønner og asparges

Ekstra stort ark (35 x 53cm) - bra for innpakning av store brød og større boller.

Kan man fryse i dem?

Ja, Beeswax matpapir er supert for frysing av bakverk i opp til 1 måned. Vi anbefaler dog ikke å bruke dem til frysing av rått, ukokt kjøtt eller fisk!

Gjenbrukbart? Blir det ikke illeluktende og skittent?

Nei! Millbee matpair av bivoks kan enkelt vaskes med et mildt vaskemiddel for å fjerne eventuelle matrester. 

Hva er Millbee Beeswax matpapir laget av?

Millbee Beeswax matpapir er laget av GOTS-sertifisert økologisk bomull, økologisk jojoba-olje, naturlig treharpiks og grad A bivoks.

Hva brukes matpapir av bivoks til?

Matpapir av bivoks har så mange bruksområder! Du kan dekke til boller og pakke inn frukt, grønnsaker, brød og ost. De er også fantastiske matpapir for smørbrød og matpakker.  

Hvor kommer bivoksen fra?

Den afrikanske bivoksen vi bruker kommer faktisk fra ville bikuber, i eller nær nasjonalparker i Kenyana og Tanzania så de beiter på blandet vill flora og fauna. Bikubene er hovedsakelig (90%) tradisjonelle trebikuber (ikke vestlige bikuber) drevet av kooperativer som består av lokale afrikanske småeiere. Vi krever at de afrikanske bøndene lar minst 30% av voksen være igjen når de høster, og at de kun bruker tradisjonelle røykemetoder. Bøndene ønsker å oppmuntre til bruk av rammer laget av ville bier så de passer på å ikke forstyrre dem mer enn nødvendig.

"Jeg har brukt bivokspapiret for brød i over et år, og det holder fortsatt. Mønsteret på papiret er også fabelaktig!" 


Nathalie Middleton